Catering av mat 
från Kockesset

Kronogårdens loge erbjuder ingen mat eller catering genom oss. Ni kan själva välja egen mat, egen cateringfirma eller vad än ni önskar.

Nedan listar vi några alternativ som vi vet att tidigare gästar använt.

Menyförslag

Fest- och bröllopsmeny
Vår/Sommar

Förrätter

Vit sparris med ramslöksmajonnäs, laxrom och friterad svartrot

Toast Skagen toppad med löjrom och picklad rödlök

Skaldjurscocktail med hummer och räkor

Gösterrin med dillmajonnäs, picklad fänkål och krossat pumpakex

Varmrätter

Rimmad hälleflundra med örtcrisp, skaldjurssås grön ärtpuré och rostad färskpotatis

Ankbröst med rödvin- och apelsinsås, potatisfondant och persiljerotscrème samt svartrot och shiitake

Marmorerad ryggbiff från Dalsjöfors med pepparsås, färskpotatisterrin med ramslök samt minimorötter

Bakad aubergine med spenat och gestost nässelsås och rostad färskpotatis

Desserter

”Marängsviss”
Vaniljmousse, banancrème, choklad och italiensk maräng

Créme brûlée med färska bär

Mandelsavarin med fänkålscrème, jordgubbar och rabarberconsommé

 

Har ni egna önskemål så diskuterar vi självklart fram en meny som passar er Sällskapet enas om en och samma meny

Vi är KRAV-certifierade på premiumnivån
Brons Minst 30% av våra inköp består av hållbara livsmedel, som är märkta med KRAV, Ekologiskt eller MSC

Kontakta Gastronomi 11 på:

Telefon: 033 – 10 22 11
E-post: info@gastronomielva.se

Menyförslag

Buffé

Kall buffé

  • Grillad laxfilé med picklade gurka & citron
  • Strimlad rostbiff med chili, vårlök & svartpeppar
  • Fransk potatissallad med spenat, färgade tomater & svartpeppar
  • Couscoussallad med rostade betor och rötter samt rostade solrosfrön
  • Inkokta champinjoner med cocktailtomater & dressing
  • Råkostsallad med blomkål, broccoli, rädisor, morot samt gräddfilsdressing
  • Trädgårdssallad med hyvlade primörer
  • Chili bearnaisesås
  • Tzatziki
  • Surdegsbaguette
  • Vispat brynt smör

Varm buffé

  • Parmesangrillad kycklingfilé med vitlök & citron
  • Chimichurri marinerad flankstek i skivor
  • Rostad färskpotatis med hackade medelhavsgrönsaker
  • Krämig potatisgratäng med riven cheddar
  • Grillad majskolv med chili, riven parmesan & aioli
  • Melonsallad med fetaost, rödlök och persilja
  • Grönsallad med rårivet
  • Aioli
  • Grillsås
  • Vitlöksbaguette

Buffé från 260 kr per person

Ladda hem menyförslaget

3-rätters

Förrätt

  • Toast Skagen på handpillade räkor med surdegsbröd toppad med rom & picklad rödlök
  • Soppa på svamp från Östra Gärde gård från Sätila med färskost & surdegsbröd
  • Grillad levainbruchetta med svensk lufttorkad karré på sommargrönsaksbädd med friterade rotfrukter

Varmrätt

  • Halstrad torskrygg med blomkålspuré, örtrullade morötter samt brynt smör serveras med ångad färskpotatis och grillad citron
  • Helgrillad ryggbiff från Dalsjöfors serveras med smörad rödvinssås, rökta cocktailtomater, friterad persilja och fransk potatisgratäng
  • Smörbrynt majskycklingbröstfilé med timjansky, potatis & schalottelökspuré, kålvariation och friterade rotfrukter

Dessert

  • Krämig kolapanacotta med sockerrörda bär, kardemummacrumble och halloncoulies
  • Marängsviss anno 2024 – Chokladjord, vaniljgrädde, krossad maräng samt banancreme serveras med glass

3-rätters från 475 kr per person

Ladda hem menyförslaget

Vi tar fram menyförslag utefter Era önskemål.
Vi kan hjälpa er med kalla fat, större / mindre bufféer eller middagar.
Se fler förslag på www.kockesset.se
eller mejla oss på info@kockesset.se för unika förslag för just Er!